Nieuwe privacyregels voor boa’s

Inleiding

Door een veelheid aan technische mogelijkheden hebben bedrijven en organisaties een scala aan mogelijkheden om gegevens over personen vast te leggen. De mogelijkheden om persoonlijke gegevens te vergaren zijn vrijwel onbegrensd. Bedenk maar eens hoeveel gegevens en/of feiten u hebt achtergelaten bij uw laatste middagje winkelen. Die bestaan onder andere uit beelden van uw rijdende auto, uw parkeerplaats, de tijdstippen en dan nog de tientallen en soms honderden camera’s die beelden van u opnamen. Bovendien zijn er scanners die registreren waar u loopt en via het signaal van uw smartphone wordt bijgehouden welke winkel u naar binnen gaat. Op uw computer en op internet wordt elke handeling ergens vastgelegd. Sommige computerprogramma’s leggen elk contact en de relaties daartussen vast, waar u zelf nooit op zou zijn gekomen. Big Brother is voortdurend bij ons.
Denk maar aan de gegevens die Facebook vastlegt. Alle digitale sporen kan men gedurende een onbegrensde periode bewaren.

Lees alle nieuwe privacyregels in de whitepaper!

Nieuwe privacyregels voor boa’s

Gratis whitepaper van VIND Handhaving

 Whitepaper is geschreven door Henk van Hoevelaken
Lees hier alles over de nieuwe privacyregels voor boa’s.

Download het hele whitepaper!

Whitepaper downloaden

Wilt u de nieuwe privacyregels lezen? Download dan het hele whitepaper!

1 Persoonsgegevens
2 Bedrijfsgegevens

Indien u uw gegevens achterlaat en het whitepaper downloadt, gaat u ermee akkoord dat er vanuit Sdu binnen negentig (90) kalenderdagen eenmalig opvolging per e-mail of telefoon kan plaatsvinden.

Vul uw gegevens in en ontvang direct het gratis whitepaper

U ontvangt de link naar het complete whitepaper direct in uw inbox

 Auteur is expert op het gebied van Handhaving